Matematické kyvadlo
Anotace: trocha fyziky... neuškodí...
Nepíchej špendlíkem do srdce,
jenž "po nás" zůstal Ti po ruce.
A netvař se ani jak s žihadlem včela,
která by nejradši na vždycky uletěla.
Nezraňuj bezbranné lidské city -
vždyť důležité jsou ty srdeční kmity,
jenže jejich matematické kyvadlo
se už na stovky kousků rozpadlo...
Komentáře (1)
Komentujících (1)