Anotace: No, není to moc povedený, ale vyjadřuje to mé pocity. Takhle mi teď totiž připadá můj vztah, ale já se nechci, Tomáši, dostat až k tomu konci! Muselo to ze mě ven!
Řekla bych, že tvrdá báseň... a někoho mi to připomnělo, jen bych to maloučko poupravila :o( bohužel aj to je v lásce možné.
31.03.2009 21:42:00 | NikitaNikaT.