Anotace: help.........
help??? jestli to pokračuje naším oblíbeným I need somebody, tak už se neboj, já tě zachráním!! vždycky a ať to stojí co to stojí!!!
03.02.2008 18:07:00 | Jamesow
Naopak, člověk má milovat bezhlavě, ale musí mít přitom otevřený oči, nelze přece jen padat nebo jít, když nevíme kam... Básnička hezká, plná emocí.. ;-)
08.06.2007 08:41:00 | Gabriel17
Člověk by se do ničeho neměl vrhat bezhlavě...
07.06.2007 21:40:00 | Chancer