Osudové setkání
Celý život čekám ,na tvé krásné oči
celý život čekám,na slůvka vyznání.
A zatím jen slzy moje líce smočí,
žít bez tebe nejde to je k zoufání.
Věřím,že jednou přijde ta chvíle
kdy pohledem pouhým získáš lásku mou
potom se ráda obléknu bíle a bodu tvou,
jen tvou
A teď se to stalo proti tobě stojím
všechny zvony zvoní,hudba v uších zní.
A teď se to stalo promluvit se bojím
chvěje se ti ruka a ta má je v ní.
Říkáš krásná slova,uvěřit se bojím,
že by přišla láska taky někdy k nám.
Říkáš zas a znova k polibku se skláníš
já tě slyším šeptat Lásko rád tě mam.
Věřím,že právě přišla ta chvíle
kdy pohledem pouhým získals lásku mou
a teď se ráda obléknu bíle a budu tvou
jen tvou ,jen tvou!!
Komentáře (4)
Komentujících (4)