Ach ta touha...

Ach ta touha...

Anotace: Nechala jsem se inspirovat jednou nádhernou písní od Daniela Landy... snad se na mě nebude zlobit :)

Je to nemožný cíl,
který sis představil
je to jak poslední dech
jak přání na křídlech
je to jak nádhernej sen
ten který přeměnil den
je to jak andělů let
něco co nejde vzít zpět

A je to láska
mezi city jasná kráska.
Ta moje láska ta se mi ztratila
je nějaká možnost že by se vrátila?

Zůstala touha, která chce za tebou jít
mozek se vzpírá, musím ho přemluvit
srdce mi buší, jak mám jen vysvětlit
že jsem se touhou nechala zaslepit
že jen ta touha mé city hodila pryč
jako by nebylo nic, jako by byl to jen míč
a já tu zlomená, jen tu touhu mou mám
přece to nevzdám, přece tě nenechám..!

Přece tu nebudu sama a bez tebe
roztáhni křídla, poleťme do nebe!...
Autor Truckwita, 08.06.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě za málo. Promiň, já ráda Landu:( a překopávat by se mělo k lepšímu. A to s konkurencí v Danovi zkrátka nejde.

26.08.2007 19:26:00 | stupid genius

Pěkná báseň. Touha- ať se Ti splní.

Ps.Příště trošku koukni i na úpravu básně.
Obsahu to nevadí,ale vzhledu.

08.06.2007 15:21:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí