Bolest zvaná láska
Anotace: Jo,bolí.Je to strašná nemoc..
Bolest zvaná láska
Horečka té noci s tebou
mě ještě nepřešla
Díky tvému šepotu do ucha
mi eustachovou trubicí proudil jed
Po tvých sladkých polibcích
mi zbyla v ústech jen hořká pachuť
Po těle mám popáleniny
kvůli tvým žhavým dotykům
Šrám na srdci si solím slzami
A co je nejhorší-ty,příčina,
za to nepřebíráš odpovědnost
Komentáře (1)
Komentujících (1)