Jitřenka
Než se slunce jednou otočí,
poznáš, co je to bolest...
A já už vím,
že tisíckrát přebolená bolest
nikdy nepřebolí...
Jsem bláznivá jitřenka,
která chodí spát jen pro příští ráno,
přesto, že ví,
že ráno nepřijde...
Zbude jen iluze
a pár snů...
* * *
A jen blázen by věřil snům
v roztrhaných punčoškách...
Komentáře (7)
Komentujících (7)