Byly dny
Anotace: nemám moc co dodat...
Byly dny kdy v odrazech skel
zašlých výkladních skříní
jsem uviděl - něco mě podobného
a srdce nabralo radosti...
Však nikdy nebylo jim přáno
dlouhého života - z prázdného večera
mezi ulicemi, šel plamen i mráz
tvé přítomnosti, na kterou
jsem nikdy neměl zapomenout.
A tehdy - možná mé srdce sálo
do sevření svých zahrad trochu života.
Přečteno 433x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (5)
Komentujících (5)