Anotace: ...jednoho večera v lehkém opojení a zaposlouchaná do kytarového rozjímání svého kamaráda jsem napsala pár krátkých textíků, tohle je jeden z nich..
Stáhnem z tebe kůži
a nasadíme na sebe
budem sice muži
však oblečeni do tebe
28.02.2008 09:55:00 | zabiják