Milenka noci minulých snů
V populární fantazii
tolik bloudí když prohrává..
Milenka noci minulých snů
Jak chlad
se mísil s vřelým teplem
a horkou náručí
která tělu lehko poručí
složit zbraně..
a v noci naučí
zapomenout na ně
TA prudce potlačí
vlohy pro morálku
které nestačí
Bříška prstů hladí
jemnou kůži
Tenké vrásky kolem očí
vzrušením se úží..
když palce míří nad obočí
a něžně sevře spánky do dlaní…
Její rty vlhnou v políbení
a jihnou časem co již není
Dál.. nepokrytě mění
cudnou tvář
A bradavky, jejich hroty
ostře pozvedají hladkou látku
v níž o svém pátku
halí ňadra
Milenka noci minulých snů,
milenka v konci těch prosněných dnů..
O cizí pelest zlehka opřená
po hříšném aktu zcela znavená
tiskne čelo k jeho paži
by odehnala znovu chlad.
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (5)
Komentujících (5)