JED
nevěřím!!!
zdráhám se otevřít oči...
nevěřím!!!
zdráhám se skočit...
mám oči zavřené
mysl plnou vzpomínek
a srdce zlomené...
už zase!!!!
zase nevěřím!!!
po tváři mě hladí slova hadí...
líbají mě jedovatě
lživě syší slova lásky...
a já naslouchám tvému volnání
zvláštní iluze tahle láska...
cokoli jsem dělala...
i padá padá k zemi maska...
jed rozlévá se do mých žil...
kdož jsi, žes cit můj usmrtil??
Komentáře (1)
Komentujících (1)