Začátek konce...
Anotace: Jednou jsem psala o konci, ale zjevil se nový začátek :)..
Uplynul krátký čas,
ty jsi se ozval
právě včas.
Včas,
kdy jsem byla na dně,
zadíval jsi se však na mě chladně.
Co si o tom všem myslet,
nejsem žádná vědma,
tvé oči zazářili do tajemna.
Opět jdeme jednou cestou,
snad se brzy nerozejdou..
Komentáře (0)