Jak
Anotace: Všechno by bylo mnohem míň složitější, kdybys ji nemiloval...
Jak zvednout se
z prachu cesty,
když okolo jsou si zvěsti,
že ji miluješ?
Jak vynořit se
z horkých pekel,
když mám cestu beze světel,
a ty ji miluješ?
Jak přehoupnout se
přes zábradlí,
které jenom k hříchu svádí,
když ji miluješ?
Jak zřeknout se
ztrápeného bytí
a konečně zas začít žíti,
když ji miluješ?
Komentáře (1)
Komentujících (1)