Srdce
Srdce mi odplouvá na jiný svět
pročs mi ho sebral
a již nevrátil zpět?
Já doufala jsem v tvojí lásku
já věřila jsem v náš společný svět
já chtěla jsem jen tvojí lásku
tys sebral nám vše a nic nevrátil zpět
Jsi neskutečný lhář
co chodí světem bez duše
jsi nesmírný hráč
co střílí šipky do duše
Ublížíl si mi
ty to asi víš
tys ublížíl nám
nic už teď nezměníš
Říkáš, žes změnil se
kdopak ti tohle uvěří
Zase jen lžeš
a halasně vcházíš do dveří
Odejdi z mého života
křičím na tebe ztrápeně
odejdi než se to zamotá
jsme pro tebe lidi, bezcenné
Proč je jen vše tak složité?
Proč milovat můžem i lháře?
Proč vše co už je rozbité
zas chceme složit,jak nerozbitné hráze?
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (5)
Komentujících (5)