Jsem

Jsem

Anotace: kdybych tak něčím z toho byla...něčím blízko něj... :(

Jsem tulák co se toulá po světě,
jsem anděl,co létá po nebi,
jsem oheň,jenž neničí zemi,
jsem slunce,které studí tě.

Jsem hvězda,co v noci nesvítí,
jsem ryba chycená do sítí,
jsem ostrov uprostřed oceánu,
jsem klíč,co otevře každou bránu.

Jsem vrah,který tě nezabije,
jsem blázen,který vše odpouští,
jsem vítr,co vane pouští,
jsem jedovatá zmije.

Jsem slza,co po tváři teče,
jsem ryba,jenž plave v řece,
jsem vločka padající z nebe,
jsem měsíc zářící jen pro tebe.

Jsem bouře na moři,
jsem anděl,který tě stále hlídá,
jsem papír,co nehoří,
jsem vše,bez čeho se žít nedá.
Autor andynka.n, 10.06.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsem růže milá,krásná
jsem ruka,která laská
jsem louka plná květů
jsem plna nových světů

jsem usměvavý den
jsem tvůj živý sen
jsem pro tebe ted a tady
jsem tvá a bez výhrady

není sice tak pěkná,ale veselá a to je mi 47let a nebyl na mě někdy hodný ten můj svět....no tak hlavičku vzhůru a napiš něco veselého,příjdu se podívat..:o)))

20.06.2007 14:32:00 | Iva-na

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel