KDE MĚ ADOPTUJOU?

KDE MĚ ADOPTUJOU?

Anotace: jedna z mých nočních můr, nebojte, cyklus z toho dělat nebudu. pro čtenáře: můj styl je prý můj styl, s tím nic nenaděláte...

Jedenáct piv
tři lahve vína
a pak se mi zdál sen
/noční můra/

Usínal jsem ve tvém objetí
Tys´ jen čekala na vhodnou chvíli
jako kukačka
a já čerstvě vyklubaný

Já to tušil už dávno dávno
a tak jsem předstíral dřímotu

S prvním náznakem
hereckého chrápání
jsi mě opustila

za mými zády
s dobrým kamarádem
s bývalým kamarádem

Falešně chrápu
polykám slzy
a přemítám si
jak bylo
co bude

nevěřím přítomnosti

Jsme tři v manželské posteli
vy dva
.........já sám

Jedenáct piv
a tři lahve vína
co stejně nevykupujou
Autor journeyman, 10.06.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Není "obětí", ale "objetí".
Jo, dobrá to tedy je (pokud by nepramenila ze skutečnosti).
Oni tě neadoptujou, ale já můžu, chceš? stejně mám v plánu adoptovat černouška... :)

11.06.2007 18:10:00 | Paralelní možnosti

líbí

jo, tvůj styl je prostě tvůj styl. Neštvi mě, chlape! :-)

Je skvělá.

10.06.2007 21:03:00 | lidus

líbí

noční můry zblednou°;) mě se to líbí.

10.06.2007 17:42:00 | Myrkur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel