Anotace: Prostě pocitovka z mého každodenního života. Jistě to spousta lidí bohužel zná.
a bude...a bude dlouho...a třeba zůstane na vždy...a třeba ne...a třeba jo...a ja myslim,že jo..
..protože láska...ta nikdy neumírá...a i když je malinká,tak žije...a i když dohoří,tak bude hřát ve vzpomínkách....
...a mám Tě ráda:-*
11.06.2007 20:04:00 | lonely.princess