Nemohu říci Ne
Když mě něžně pohladíš
a zašeptáš mi zda-li smíš
Jakou mám dát odpověď,
když už jsi mě párkrát sved
Nemohu ti říci ne,
vždyť je to tak nádherné
S tebou chci se milovat,
vím, že mě máš tuze rád
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, PIPSQUEAK
Komentáře (5)
Komentujících (5)