Anděl Strážný
Pokaždé když zavřeš oči
a zlehka, něžně, začneš snít,
anděl strážný k tobě vkročí,
touží s tebou nocí jít.
Dlaní svou ti hladí vlásky,
nelži, že ji necítíš,
předává jí moře lásky,
šum jeho vln uslyšíš.
Klesá k tobě na kolena,
dlaň svou z vlásků nespouští,
Nejsi mu však dovolena...
Navždy krásku opouští...
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: katerina.johana, pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)