Anotace: Všichni známe ten pocit, když nás někdo opouští a tím se nám začne bortit svět.
Mimochodem, dokonalé básně se asi nepíší sem, co myslíš... Až budu psát dokonale, tak se snad dostanu na ještě vyšší úroveň=)A abych Ti pravdu řekla, ještě jsem ani jednu ze svych basní neshledala hodnou ocenění dokonalá..=)
11.06.2007 14:11:00 | Lucie Tee
Děkuji za Tvůj další komentář a nic proti němu nemám, ale dokonalost zde určitě nemůžeš soudit ty. Přesto díky za vyjádření a neber to zle.
11.06.2007 14:08:00 | Lucie Tee
Je dobrá ta báseň...i zívěr byl dobrý sic bych ho dal na jeden řádek, ale co už...ale 100% dostávají lidé za dokonalou báseň a to ta tvá není..
11.06.2007 14:04:00 | Srdcešmik