Ptám se bílé kopretiny
jsem to já či někdo jiný
má mě ráda nebo nemá
odpověď se těžko hledá
Často lístky šanci mění
spolehlivé moc to není
nechci už se ptáti více
dám ji pusu, zlíbám líce
Jestli ale řekne Ne
nebude tvou vinou,
že ji hodíš do potoka
a vezmeš si jinou.
Někdy to vyjít musí.
12.06.2007 22:03:00 | s.e.n
Růže ta Ti poradí,
kopretina také,
musíš míti sám jasno,
která ráda má tě.
Obě odpoví pravdivě...
12.06.2007 13:28:00 | frany73
Když nekvetly růže ani kopretinky, počítávala jsem za mašinkami vagónky...:o)
11.06.2007 22:17:00 | Lorraine