Odešel
Anotace: ..každému z nás už někdo někdy odešel..
Odešel a s ním vše co bylo kolem
vzal s sebou všechno,
i to prázdno co tu bylo když tu nebyl.
Sobecky si vzal i to
co mu jednou mohlo patřit
a neptal se
co na to já.
Nechal mě tu sedět,
nenechal mi tu ani tu samotu.
Kde vzal to právo?
Tu drzost,
sebrat se a odejít se vším,
co jsem kdy měla?
Odešel a s ním i všechny moje naděje na čas,
který by to všechno vyléčil,
který by mi vše jednou vrátil zpátky.
Tolik prázdných slibů bylo,
tolik snů a nadějí.
A teď je všechno pryč.
I on.
Proč je tak těžké začít znovu,
když se Ti ztratí světlo
..na konci tunelu?
Komentáře (2)
Komentujících (2)