Čekání
Anotace: Řada Nostalgie- díl šestý... Zatím poslední...
Poštovní schránka prázdná,
byť adresa je známá.
Marně čekáš na dopis,
v noci už ani nespíš.
Dnem i nocí vzdycháš,
na něho čekáš.
Hloupě brečíš,
ještě nevíš,
že nikdy nepřijde,
že odepsal už srdce tvé.
Komentáře (1)
Komentujících (1)