Kapička
Rozumím pouze malé kapičce,
co roztříštila se o Tvé tělo,
padala z výšky nesmírné,
byla to láska ... ?
Kapička tak málá,
že nikdo ji neviděl,
nikdo ji necítil,
nikdo o ní nevěděl.
Jen my dva
si na ni mohli sáhnout.
Doteky musí být tak jemné,
kapička křehká je.
Před námi se hory uklánějí,
proudy řek mění svůj tok,
nebe je pod hlavou,
a slunce dělá tmu.
Co se to děje?
Vše je na rub obrácené,
myšlenky plynou po zahradě
a kosí trávu přerostlou.
Kapička, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)