Anotace: Nikdo z nás by nikdy nedovedl spočítat kolik nešťastných dívek chodí po tom našem světě, ale já vím stoprocentně o jedné....
Nebýt tě špatných zkušeností, jak bychom si mohli uvědomit ty hezké chvíle? a pokud bylo by to možné, chtěli bychom to?
Vdyť některé věci bolí krásně...
někdy bolí nesnesitelně... až to svádí o konci světa...
já jen vím že bolest dokazuje to!
že jsme schopni lásky...
16.02.2008 10:23:00 | Favi