Cestování
Každý člověk je městem sám o sobě
a všichni táhneme prsty po mapách
lidských srdcí rozesetých v krajině
...
A z okraje touhou se zakusujeme v
spletitou síť ulic - dlážděných Fatimnou rukou
směrem ke středu druhého
...
Jsme turisty duše s plnou polní
na trase srdce-srdce
nemáme stání v dotýkání
Komentáře (1)
Komentujících (1)