Motýlci
Anotace: V hodině biologie mozek vyprodukuje lecos.
Až odejde neštěstí, tichounce, tiše,
pak znovu ucítím motýlky v břiše.
Šimrají křidélky, šimrají tykadly,
koukám, jak hezké myšlenky mě to napadly.
Stojí tam mladík, vlasy má černé jako noc,
a vychází mi vstříc, jde mi na pomoc.
Tak milé lidi vídám jen zřídka...
"Slečno, nebyla by na ty motýlky lepší síťka ?"
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Hesiona-Essylt
Komentáře (4)
Komentujících (4)