Anotace: .... "Nočníček" na 3 SMS ... / .. to už tu dlouho nebylo, ... takže pro ty co neznaj´ ... Večerníček je večerní pohádka pro děti - aby šly spát, .. no a tohle je pro Monču ... ať se jí má o čem zdát ...
.... bejt spolu (bez sebe) se mazec ... někdy je smutno .. ale zasejc pak to shledání a náruč plná těšení .. :))
16.06.2007 10:53:00 | Alci