Zklamal jsem . .
Spáchal jsem zločin,
nejhorší ze všech,
zničil jsem krásu,
povadla na rtech..
Zbořil jsem hrad,
z písku a kamení,
postaven z lásky,
co v srdci pramení,
Ranil jsem Tě,
svou hrubostí,
zlomil a odložil,
v postraní a zapomnění...
Komentáře (2)
Komentujících (2)