Láska
Život mám malovaný
Až tam někde uvnitř…
Obraz je už trochu starodávný
Ale nemění se
Život
Jako dlouhá cesta
Štafeta napříč posloupností věků
V nás mozaika poskládaná ze sta
……………. bilionů
Jak říci jim všem
- M I L U J I…VÁS…!!!! ??? –
Je zvláštní
Že to co nás spojuje
Je Boží smlouva
Má nečítaně stran
A na všech stejně
Jak na té první
Tak na poslední
Napsáno je
L Á S K A
Jak dlouho je zapotřebí žít
Než zjistíme že je přímo v nás
Zaseta klíčí dlouhý čas
Než rozkvete
Zavoní
A předá poselství o LÁSCE….
Nikdo z nás neví až kam
Protože
LÁSKA JE BEZ KONCE……..
Komentáře (4)
Komentujících (4)