To je Láska
Anotace: ...pro tu jedinou
tvé hnědé hluboké oči
a vlasy dlouhé jako noc bez tebe
předčí všechny světa krásy
předčí jasné noční nebe
tvá sladká ústa
která líbám tak rád
ty nežný slůvka
co ti při tom šeptám
ten strach když jsi daleko
to štěstí že tě mám
to zlobení jen na oko
to je láska , to já znám
Komentáře (1)
Komentujících (1)