Á, zdá se, že se nám tady někdo zamiloval:).. opět nebo to vyplovalo na povrch až teď?:) Krásná... miluji francouzstinu:)
18.06.2007 23:19:00 | Petit Prince
omlouvam se za ten posledni nesmyslny radek, je tam proto aby mi to ten trapnej automat publikoval... prej: txty bez diakritiky nepridavame... :-( ale tohle je francouzsky ty trapko!!!! mno niiic ;-)
14.06.2007 12:04:00 | Petite Francaise