Strýc nekúří, mně to ale rozpálilo i bez sirek...Tak nějak to je, nejen u tebe. Krásná.
29.06.2007 13:20:00 | Liv
Hezká. Stačila by jiskra,však je-li ta láska ještě hořlavá?Pokud ne,nepomůže ani kanistr benzinu.
20.06.2007 14:58:00 | s.e.n
ahoj Zamilovanko, plížit se nechystám... když tak, tak po svejch a s velkým řevem!!! :o)))
A co takhle někdo oheň v srdci???
14.06.2007 16:26:00 | Hannazka
O někom bych věděla, je to nutný.. nebo se vyplížíš sama? Kdykoli budeš potřebovat, napiš, ozvu se a pošlu :-)
14.06.2007 15:30:00 | Zamilovaná do nezamilované doby