Teda, to je talent! Marcello umíš si hrát se slovy jak s duhovými korálkami.
15.06.2007 09:57:00 | Jarky
věčnost není, tak to bude na dýl :-)
Přeju Vám to, Marcelko :-)
14.06.2007 15:26:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Oči do nebe
S bezpečným
záklonem hlavy
mé zelené studničky
pily modř
usmíval jsem se
na stádo mraků
utíkalo s větrem
jako o závod
ale bezcílně
žlutý rytíř
nechal své meče
v pochvě
zatímco já zářil
lásko...
14.06.2007 14:20:00 | smudlinek