Píšeš báječně! Budu se ráda vracet. A letové hodiny vlaštovek?!! Bomba! :-)))
15.06.2007 13:47:00 | Judita
Jooo, aj taká je nekdy tá erotika, škoda, už to bylo dávno.
Né ta errotika, kutňa, to že sme naše děcka moseli dat čurat.
15.06.2007 11:13:00 | stryc
Život sám. Ale ta poetika před tím je nádherná.
Vlaštovky se na poslední chvíli
snaží nasbírat letové hodiny,
.... líbí!
Slunce zapaluje oblobu a náš pokoj topí se v růžové
.... líbí!
jako fil :-)
14.06.2007 16:43:00 | Rybí_kost