Anotace: microsekunda, vteřina, minuta, hodina, den, týden, měsíc, rok, století, tisíciletí.... Hodinová ručička na ciferníku běží stále stejně rychle, ale citové hodinky se pravidly neřídí:)
Minuta nestrávená s Tebou
mi pomalu letí,
jako hodina s dobou
pár tisíců století.