Jednou jsi mi řekl,
jak jsem krásná-
já se jen smála.
Jindy jsi pravil,
že jsem úžasná-
já se zase smála.
Naposled jsi řekl,
zda nechci být tvá-
já stále se smála.
A ty jsi utekl....
Až teď poznávám,
jak jsem tě milovala,
a že svým smíchem
jsem lásku pošlapala.