Anotace: ..... je hrozná necnost, .... ale jak se jí ubránit ... když škoda je každé minuty kdy nejsme spolu ...
... taky bejvám netrpezlivá ... někdy ... teda spíš jak kdy a jak proč :))
16.06.2007 10:49:00 | Alci
...až bolavá pravda...nádherně popsaný pocit...zvláštní, že bolest se umí popsat nádherně...spíš se neumím vyjadřovat...:-( ale vzalo mě to...dost...
15.06.2007 12:06:00 | Lota
HarryHH, to je hezké, škoda, že to nechceš po mně! Hů, roboti píšou DDD! Asi Dost Divoké Děvče jinde..
14.06.2007 22:40:00 | Liv
A je to tak špatné, i když si představíš, že potom příjde nejdůležitější okamžik Tvého života?
DVC - dej více
14.06.2007 21:10:00 | Bajík
.... odsouhlaseno, podepsáno, ....
Vystřeleno .... na měsíc ..
/ fuj to jsem se nadrel nez jsem tam nstrelil ty nakopirovana pismenka .. :-)) /
(ěščřžýáíé).
14.06.2007 20:31:00 | HarryHH