Všechny moje miláčky pozdravuju
Anotace: Děkovačka za vše, co jsem díky Vám napsala
Všechny své miláčky podravuju
a za komentáře ze srdce děkuju.
Dj Zero, nechoď dnes na jezero.
Chonglee a Judita krásná to komunita,
Agnes a Chancer jsou učitelé tance,
Luciana a Gregy omývají daleké břehy.
Tak jste mne na srdci potěšili, až v duši mé
příběhy o vás naskočily.
Budu se na vás těšit lidičky
a na světě se budou vyprávět básníčky.
Zdar a nazdraví ať naše básníčky nás pobaví.
Komentáře (2)
Komentujících (2)