Anotace: asociace....... ventilace?
Tak jsem se rozhodla, že přestávám dávat procenta, a koukám že jsem dobře udělala. Takhle by mi ta stupnice nestačila :-)
24.06.2007 20:40:00 | lidus
.... Mandle .... krční mandle mládí ...
.... .... ... když nadejde čas, ... je potřeba je vytrhnout ...
ale jen v případě když zlobí a nedají nám pokoj ...
*- já je mám ... a i když jsem na svůj věk dost střelený ... jsem rád že i přes časté záněty jsem si je nenechal vytrhnout ... :-))
15.06.2007 16:07:00 | HarryHH