..a já, už skoro přes týden u Tvých básní nebyla, a vidím jak jsem chybila...tak jsem si jich dnes užila...
:)
17.06.2007 10:37:00 | Lota
Já jim to přeju, ale budu doufat, že se mě celý týden nebude držet ta pitomá rýma... abych si snad taky vlezla do postele, či co... ;)
14.06.2007 21:46:00 | prostějanek