°° °° °°
Třásla se
Ta naše první společná noc
byla přespříliš dlouhá
Byla zmatena vším
Zmaten jsem byl i já
Když nad ránem začalo svítat
přitulila se ke mně zpět
a šeptala mi o tom
že se bojí
Že se jí obava a strach
vkrádá do srdce
Intuice ji nezklamala
Tak počali jsme spolu Jana
Komentáře (4)
Komentujících (4)