Smutná realita
Anotace: ...taková blbost, ale většinou to takhle bývá
S tvojí pomocí pohnu nebeskou klenbou tak,
abychom se mohli milovat
pouze za zraků měsíce
a jeho věčných milenek - hvězd.
Jen s Tebou se ocitám v řece vášně,
unášena a strhávána proudem lásky.
Držíš mě za ruku a táhneš mě
do náruče věčné slasti.
Ta nás vynese mezi hvězdy...
A budeme spolu sami, jen ty a já
a budeme se spolu milovat do té doby
než přijde realita a my spadneme.
Jeden z nás se znovu vznese ke hvězdám,
druhý se utopí v řece vlastního trápení.
Tak už to na světě chodí,
štěstí, neštěstí, láska, nevěra...
Komentáře (2)
Komentujících (2)