Stínové divadlo
Anotace: Další rychlý a letmý polibvek od můzy:) Psáno ve škole, z totální vyčerpanosti a vygumovanosti..
Hraješ stínové divadlo
Schováváš se
Tmavý stín bez výrazu
Nepohneš se
Tvář neukážeš každému
Straníš se
Klíč k tvé radosti mi chybí
Neusměješ se
Chceš být tajemná
Neukážeš se…
Komentáře (2)
Komentujících (2)