Lži?
Mohl bych ti říkat spoustu slov
výmyslů a lží.
Raději bych s tebou ležel v trávě.
„Podívej, padá rosa, mží.“
Dát ti pusu, a jen se dívat,
procházet se po tvém těle.
Chovat se tak jak bych chtěl.
„Vím možná dost směle.“
Posílám políbení, lásko.
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)