chci ti jen říct
Anotace: psala jsem to těsně před usnutím, skoro jsem ani neviděla... Spíš jako esemeska... Michalovi
Chci Ti jen říct
Že chybí mi Tvá tvář
Tvá slova
A vnitřní zář
Chci Ti jen říct
Že Tě ráda mám
A moci jen
Modré z nebe Ti dám
Chci Ti jen říct
Že na Tebe vzpomínám
Tak se usmívám
Když s myšlenkou na Tebe usínám
Komentáře (3)
Komentujících (3)