dost dobré, ale někdy by to chtělo trochu míň rýmů a víc hloubky...
20.09.2007 15:14:00 | dream in emptiness
víš, pořád se mi to zdá jako kostra...jdeš k tomu všemu moc přímočaře..měl bys to opisovat a tak..ale zas je to tvůj styl a do toho ti kecat nebudu:)
...ale myslím, že bys do toho měl dát něco, co zaujme a zároveň co bude bavit...prostě abys líp prodal to, cos tím chtěl říct;):)
hezký večer:)
15.06.2007 20:18:00 | Lizzzie