Snu
Dotykem paprsků na její řasy,
tíhnou jí víčka, už skoro spí.
Chtěla mi říct, že je má! .. asi?
Že patří mně a já jenom jí.
Měsíční světlo jí uspalo něžně
polštářem projde do světa snů.
Je mi tak krásně a přitom běžně
dokud sám ráno nevstanu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)