Není čas

Není čas

Anotace: Tohle je básnička o tom, že i po neštastné lásce musíš jít stále dál..

Je mi líto, co se stalo,
Je mi líto, co se děje,..
Jen osud, ten se stále směje,..
Jeho tvář je nejasná,
A vyhlídka?? Úžasná..

Není čas brečet pro ztracenou lásku,
Není čas, přetáhnout si přes oči pásku,
Musím se dívat za světlem jít,
Snad ještě zbyl mi nějaký cit...
Autor Laivindil, 15.06.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

určitě bude líp,věřím tomu.

13.09.2007 22:08:00 | Aluna

líbí

Snažím se..a jdu.možná ne správným směrem ale lepší než stát..

15.06.2007 22:40:00 | shaakti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel