Neznámá cesta
Anotace: Aaliyan je...prostě osel...
Nechci už tentokrát,
stírat szly z tváře,
slyšet, že nemáš rád,
jak tvé srdce káže.
pro změnu opak,
slyšet bych chtěla,
tak co k tomu dodat?
Má slova dozněla...
Nejsem zlato na zemi,
já to přece vím,
ale jinak, zdá se mi,
ti tohle říct neumím.
Že jsem poprvé v lásce,
tak strašně ztracená,
proč nejde to tak hladce,
láska je zas zvržená?
Doufat a přát si,
to nikam nevede,
každý je jen zvědavý,
co Aaliyan zase provede.
Komentáře (1)
Komentujících (1)